Noordspierdijkerweg 137

1643 NK, Spierdijk

Di - Vrij    |   08:30 - 18:00 uur

12:00 - 13:00 gesloten   |  Za: 9:00 - 16:00

vacature

Hé monteur!

Kom jij bij ons werken? Wij hebben plek voor een extra monteur in ons team. Een veelzijdige functie met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Klinkt dat als jouw nieuwe baan?

Vacature: 2e Monteur (uren in overleg)

Vind jij het saai om iedere dag dezelfde klusjes te moeten doen in de werkplaats? Toveren blije klanten een lach op je gezicht? En sleutel je het liefst aan allerlei soorten auto’s? Mooi zo! 

Wij hebben een werkplek voor je met veel afwisseling, veel verantwoordelijkheid en veel werkplezier. Het ene moment verwissel je een lampje, het andere moment ben je met een complete motorwissel bezig. Met een beetje mazzel krijg je een stuk taart bij de koffie, zodat je daarna weer volop energie hebt om foutcodes uit te lezen of een carburateur af te stellen. En het leukste? Je ziet straks alle merken en types voorbijkomen in de werkplaats. Waar de ene klant met een bolide uit 1930 het pad op komt rijden, parkeert de ander een elektrische auto voor de deur. 

Over Floris Auto’s

Wij zijn Floris Auto’s, het familiebedrijf van de familie Floris uit Spierdijk. Opgericht in 1916 en nu, ruim 100 jaar later, nog steeds actief als dorpsgarage. Je werkt bij ons in een klein team dat als een geoliede machine samenwerkt. Adrie en Rutger doen het onderhoud en de reparaties, Luc regelt de verkoop, Truda is van de administratie en Finn en Mick versterken ons op de zaterdagen. We hebben in die 108 jaar een grote klantenkring opgebouwd – en die blijft nog steeds groeien. Sommige klanten wonen om de hoek, anderen zitten er ruim een uur voor in de auto. Waarom? Dat kunnen ze je beter zelf vertellen.

Word jij onze nieuwe aanwinst?

 Komen jouw kwaliteiten het best naar voren in een klein team? En gaat jouw motor harder brullen als je veel verantwoordelijkheden en genoeg afwisseling hebt? We maken graag een keer kennis!